Elvana Gjata – Mike Lyrics (feat. John Shahu)

[Teksti i “Mike” ft. John Shahu & Ledri Vula ]

[Chorus: John Shahu]
Hey ti mike
Ditën kur më the se ike
Zërin ti shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen mo
Ti shkove
Në qytet tjetër u ndodhe
Dhe gjysmën time e more
E kam dit nuk vjen mo

[Verse 1: Elvana Gjata]
Ai s’din sa du
Me kë rrin me dit sa du
Ku je tash me dit sa du
S’i ndalum ditët ikën
Asnjëherë më nuk u lidhëm
Jemi rrit tani my baby

[Bridge: John Shahu, John Shahu & Elvana Gjata]
Ndonjëherë më merr
Malli për ty më merr
Oh sa shumë më merr
Historia na ndau
Po sikur ne do ishim bashkë
A thu do ishim dasht

[Chorus: John Shahu, John Shahu & Elvana Gjata]
Hey ti mike
Ditën kur më the se ike
Zërin ti shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen mo
Ti shkove
Në qytet tjetër u ndodhe
Dhe gjysmën time e more
E kam dit nuk vjen më

[Verse 2: John Shahu, Elvana Gjata]
Drinking the night away
All the memories I replay
I kërkoj por ty nuk të gjej
S’i ndalum ditët ikën
Asnjeherë më nuk u lidhëm
Jemi rrit tani my baby

[Verse 3: Ledri Vula]
Em ki pas 2000 puthje ngat
Tash ëm ki 2000 puthje larg, 2000 puthje larg
Tik, tik, tik, tik-tak
Zemrës mos i jep ti attack
Oh nah nah, vetë ti ike e na le, nah nah
Afër meje mo nuk je, nah nah
Po du me dit hala a m’njeh
Ah ah ah ah
Ki menu i ki po si ke n’dorë ti
Po s’i, po s’i ke, po s’i ke n’dorë ti
Sytë e menen tem mo s’i ke n’dorë ti
Jo, jo, pse si ke n’dorë ti?
Prej ditës që ki shku ti ky djali nuk flen
Bota e vogël nëse m’ki hala ën men
Hapat ecin drejt rrugës ku neve afër na bjen

[Chorus: John Shahu, John Shahu & Elvana Gjata]
Hey ti mike
Ditën kur më the se ike
Zërin ti shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen mo
Ti shkove
Në qytet tjetër u ndodhe
Dhe gjysmën time e more
E kam dit nuk vjen më

[Outro: Elvana Gjata]
Kur ti më the se ti ike
Zërin dhe shpirtin ma fike
Zërin dhe shpirtin ma fike
Kur ti më the se ti ike
Zërin dhe shpirtin ma fike
Zërin dhe shpirtin ma fike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *